Project Management

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van project management in de financiële sector en het bedrijfsleven. Denk hierbij aan projecten rondom creëeren en afdwingen van een (Financial/ Business) controle omgeving, data-migratie en proces-optimalisatie.

Na het adviesgesprek wordt op basis van uw vraag eerst een gedegen probleemanalyse/ projectvraag opgesteld. Daarna worden oplossingsalternatieven in kaart gebracht, inclusief projectstappen, tijdlijnen en bijbehorende middelen. Deze worden met u besproken, waarna u een keuze kunt maken voor de aanpak welke het beste bij uw onderneming past.

Projecten zelf zullen op basis van Prince 2 methodieken uitgevoerd worden. Vooraf worden evaluatie en rapportage momenten gepland, waarmee voor u ook de voortgang, deadlines en kostenontwikkeling te allen tijden duidelijk zijn.

Voor testtrajecten behorend bij organisatie en systeemwijzigingen zijn wij in staat specialisten op het gebied van testinrichting en testmanagement te leveren.

Tarieven worden bepaald op basis van een vrijblijvend en kostenloos adviesgesprek. Deze adviesgesprekken kunnen zowel tijdens kantooruren als in de avond worden ingepland.